VALVOLINE WATER RESISTANT GREASE

Yleiskäyttöinen, korkeaa painetta kestävä kalsium/litiumrasva.

NLGI 2/3 -luokan pehmeä rasva kosteisiin ja märkiin olosuhteisiin. Hapettumisen- ja kulumisenkestävä, korroosiota estävä rasva. Voitelee lämpötila-alueella –20°C – +130°C. Laivojen erityyppisten kansilaitteiden, potkurinakseleiden, hammaspyörien voiteluun. Väri: tummanruskea.

Pakkauskoko:
0,4KG, 18KG, 180KG

VALVOLINE DIPPERSTICK GREASE

Grafiittia sisältävä nivel- ja avohammaspyörärasva.

NLGI 2 -luokan pehmeä, kiinnipysyvä rasva raskaasti kuormitettuihin voitelukohteisiin. Voitelee lämpötila-alueella -20°C – +140°C. Erinomaiset kulumisenkesto- ja korroosionesto- ominaisuudet. Sietää vesihuuhtelua, sopii kosteisiin ja märkiin olosuhteisiin. Raskaan kaluston avohammaspyörien, nivelien, kaapeleiden, teräsköysien voiteluun. Väri: tummanharmaa.

Pakkauskoko:
18KG

VALVOLINE LITHIUM NO 2-EP GREASE

Yleiskäyttöinen litiumrasva.

NLGI 2 -luokan pehmeä, paineenkestävä voitelurasva. Voitelee lämpötila-alueella -20°C – +140°C. Hyvä vedensieto- ja korroosionestokyky. Ajoneuvoihin ja teollisuuden käyttökohteisiin. Väri: kellertävä.

Pakkauskoko:
0,4KG, 18KG, 50KG, 180KG

VALVOLINE MOLY FORTFIED MP GREASE

Yleiskäyttöinen litiumrasva, joka sisältää molybdeenisulfidia.

NLGI 2 -luokan pehmeä, paineenkestävä rasva raskaasti kuormitettuihin kohteisiin. Voitelee lämpötila-alueella -15°C – +120°C. Hyvä vedenkestävyys. Iskumaista kuormitusta kestävä rasva mm. kaivinkoneiden, maansiirtokoneiden kauhoihin ja alustaan. Väri: harmaa.

Pakkauskoko:
0,4KG, 18KG, 50KG, 180KG

VALVOLINE MULTI PURPOSE GREASE

Yleiskäyttöinen litiumkompleksirasva vaativiin voitelukohteisiin.

NLGI 2 -luokan pehmeä voitelurasva. Voitelee laajalla lämpötilaalueella –20°C – +180°C. Suojaa kovassa paineessa, pölyisissä ja kosteissa olosuhteissa. Kestää korkeampia toimintalämpötiloja ja pintapaineita kuin perinteinen litiumrasva. Ajoneuvoihin ja teollisuuden käyttökohteisiin. Väri: punainen.

Pakkauskoko:
0,4KG, 18KG, 50KG, 180KG

VALVOLINE SEMI FLUID EP 00 GREASE

Litiumrasva keskusvoitelujärjestelmiin.

NLGI 00 -luokan juokseva rasva. Voitelee lämpötila-alueella -25°C – +110°C. Laakereiden ja suljettujen teollisuusvaihteiden voiteluun kun vaaditaan 00 rasva. Erinomainen paineenkesto- ja korroosionestokyky. Väri: ruskea.

Pakkauskoko:
18KG, 180KG

VALVOLINE SYNPOWER MULTI PURPOSE GREASE

Synteettinen, vaativaan käyttöön tarkoitettu EP-lisäaineistettu litiumkompleksirasva, NLGI-2.

Ajoneuvoihin ja teollisuuden käyttökohteisiin, kuten rekat, maansiirtolaitteet, teollisuuslaitteet. Sopii hyvin laajalle lämpötilaalueelle -40°C – +150°C ja lyhytaikaisesti jopa +220°C. Erinomainen mekaaninen kestävyys ja hyvä pumpattavuus. Suojaa ruosteelta ja korroosiolta ja ehkäisee hapettumista. Väri: beige.

Pakkauskoko:
0,4KG, 18KG