Jäähdytinnesteet

VALVOLINE MULTI-VEHICLE JÄÄHDYTINNESTE

Ainutlaatuinen lisäaineistus takaa jäähdytysjärjestelmän erittäin pitkän käyttöiän. Suojaa kaikki jäähdytysjärjestelmän metallit, valurauta- ja alumiiniosat korroosiolta ja syöpymiltä ja pidentää tiivisteiden ja muoviosien käyttöikää. Ylivoimainen lämmönsiirtokyky maksimoi moottorin tehon. Sekoituskelpoinen lähes kaikkien jäähdytinnesteiden kanssa. Väri: vaalean keltainen.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 20L, 208L, 1000L

VALVOLINE HD EXTENDED LIFE CONCENTRATE

Raskaan kaluston korkealaatuinen jäähdytinnestetiiviste pitkille vaihtoväleille.

Kuorma-, linja-autoihin, maansiirtokoneisiin ja teollisuusmoottoreihin. Suojaa jäähdytysjärjestelmän jäätymiseltä, korroosiolta ja ylikuumenemiselta vähintään 3 vuotta, 7000 tuntia tai 500.000 km. Soveltuu avoimiin ja suljettuihin jäähdytysjärjestelmiin. Suojaa kaikki metalli- ja alumiinipinnat syöpymiltä ja korroosiolta. Sekoituskelpoinen etyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden kanssa. Nitriitti- ja amiinivapaa, ei sisällä fosfaatteja. Väri: punainen.

Pakkauskoko:
208L

VALVOLINE HD EXTENDED LIFE KÄYTTÖVALMIS 50/50 JÄÄHDYTINNESTE

Käyttövalmis. Pakkaskestävyys -38°C .

Luokitukset: BS 6580, 1992 Afnor 15-601, 1991 ASTM D-6210, D-4985, D3306 (D-4656)ASTM D-4985NATO S-759 Caterpillar EC-1 Cummins 14603 Approved, 3666286 O-Norm V5123 SAE J814, J814C, J1034, J1941 Ford WSS M97 B44-D Volvo VCS. Muut luokitukset: Leyland MAN 324 type NF MAN 324 Si-OAT MAN B&W Renault RVIScania MTU Detroit Diesel 7SE 298 Deutz MWM Isuzu DAF MB 325.0,2,3, 5 Earth moving machines.

Pakkauskoko:
20L

Muut

VALVOLINE AIR FILTER CLEANER

Moottoripyörän ilmansuodattimen puhdistusaine.

Sopii vaahtomuovi- ja metalliverkkosuodattimille. Irrottaa lian, epäpuhtaudet ja hiekan suodattimesta.

Pakkauskoko:
5L

VALVOLINE AIR FILTER OIL

Moottoripyörän ilmansuodatinöljy.

Valmistettu korkealaatuisista perusöljyistä ja liuottimista. Estää pölyn ja epäpuhtauksien pääsyn kaasuttimeen ja palotilaan. Erinomainen tarttuvuus ja tunkeutumiskyky suodattimeen

Pakkauskoko:
1L

VALVOLINE COPPER COMPOUND

Kuparitahna suojaa kierteet ja liitokset.

Paineenkestävä, kiinnileikkautumista ehkäisevä kuparitahna. Valumaton, pitkäaikainen voitelu. Laaja käyttölämpötila-alue -30°C – +1200 °C. Käyttökohteet: ruuviliitokset, jarrumekanismit, laippatiivisteet, pakoputkistot.

Pakkauskoko:
1L

VALVOLINE HANDCLEANER

Käsienpesuaine.

Erittäin tehokas, mutta samalla hellävarainen käsille, sillä tuote sisältää Aloe Veraa ja Jojobaöljyä. Poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti rasvan, tervan, musteen, liiman ja maalin. Sitrushedelmien tuoksuinen tuote.

Pakkauskoko:
4,5L

VALVOLINE LHM PLUS

Voiteluaine Citro‘nin hydrauliikkajärjestelmiin, ohjaus- ja jarrutehostimiin.

Ehkäisee öljyvuodot elvyttämällä tiivisteet. Erinomaiset kulumisenesto- ja kitkaominaisuudet. Erinomainen juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja voitelukalvon kestävyys kuumassa. Pidentää paljon ajetun automaattivaihteiston käyttöikää. Erittäin laaja soveltuvuus.

Pakkauskoko:
1L

VALVOLINE SCREENWASHER ANTIFREEZE CONCENTRATE

Etanolipohjainen tuulilasinpesunestetiiviste.

Puhdistaa tuulilasin tehokkaasti mm. poistaa lian, maantiepölyn, suolan ja rasvan. Suojaa pesunestesäiliön jäätymiseltä. Mieto tuoksu. Sekoitetaan veden kanssa halutun pakkaskestävyyden aikaansaamiseksi. Laimentamattoman nesteen pakkaskestävyys -50°C.

Pakkauskoko:
1L, 208L

VALVOLINE SYNPOWER POWER STEERING FLUID

Täyssynteettinen, korkealaatuinen ohjaustehostinneste.

Henkilö- ja kuorma-autojen keskushydrauliikkajärjestelmiin, ohjaustehostimiin ja iskunvaimentimiin. Soveltuu raskaaseen käyttöön, korkeisiin ja hyvin alhaisiin lämpötiloihin. Suojaa ohjaustehostimen komponentit ja varmistaa suorituskyvyn. Ohjaustehostinnesteet suositellaan tarkastettavaksi vähintään kahden vuoden välein.

Pakkauskoko:
1M

Spray tuotteet

VALVOLINE WHITE SYNTHETIC CHAINLUBE

Valkoinen, synteettinen ketjuspray.

Synteettinen, väriltään valkoinen voiteluaine kaikentyyppisille ketjuille. Erinomaiset tunkeutuvuus- ja kiinnipysymisominaisuudet. Moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin jne. Sopii erityisen hyvin katuajoon. Turvallinen o- ja x-renkaille. Erinomainen kulumissuoja. Pidentää ketjujen ja hammaspyörien käyttöikää. Käyttövinkki: suihkuta ketjurasvaa aina ajon jälkeen lämpimiin ketjuihin, se pysyy ja tunkeutuu paremmin.

Pakkauskoko:
100ML, 400ML

VALVOLINE WHITE GREASE

Vettä ja kuumuutta kestävä voiteluaine.

Valkoinen rasva tunkeutuu pieniin koloihin ja muodostaa paikallaan pysyvän voitelukalvon. Ei tipu, kovetu eikä tahraa. Ehkäisee ruostetta ja korroosiota. Pitkään kestävä voiteluteho. Sopii kaikkien metallipintojen väliseen voiteluun mm. pulttien, ketjujen, saranoiden ja muiden liikkuvien ja liukuvien osien voiteluun.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE MULTI SPRAY

Yleisvoiteluaine voiteluun, irrotukseen, kosteudenpoistoon ja suojaukseen.

Sisältää nopeatehoisia vettä syrjäyttäviä lisäaineita ja syvävaikutteisia liuottimia. Muodostaa ohuen, läpinäkyvän suojakalvon. Irrottaa syöpyneet liitokset, tunkeutuu halkeamiin, kierteisiin. Suojaa metalliosat ruosteelta ja korroosiolta. Lukemattomiin käyttökohteisiin ompelukoneista kalastusvälineisiin, työkaluista kelloihin, sytytystulpista lukkoihin.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE ZINC SPRAY

Sinkki-kylmägalvanointiaine

Sinkkipinnoite suojaa hitsatut saumat, teräsrakenteet, sinkityt osat. Muodostaa joustavan, itsestään korjaantuvan suojapinnan. Ehkäisee raudan ja teräksen korroosiota. Kuivuu nopeasti. Toimii useimpien maalausjärjestelmien pohjamaalina. Sopii käytettäväksi mm. hitsaussaumoihin, putkistoihin, teräsrakenteisiin, sinkittyjen osien korjaukseen.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE BRAKE CLEANER

Jarrupuhdiste, joka poistaa jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn välittömästi.

Puhdistaa turvallisesti mutta tehokkaasti jarruosat, kytkimen kitkapinnat, sähköliittimet, laturit, akut, puolat, ovisaranat yms. Poistaa välittömästi jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE CARB. CLEANER

Kaasutinpuhdiste, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet,karsta- ja lakkakerrostumat.

Puhdistaa kaasuttimet, rikastimet, PCV-venttiilit ja kaasuvivustot. Poistaa lakka-, liete- ja hartsikertymät. Turvallinen katalysaattoreille, happiantureille ja elektroniikkasäätöisille kaasuttimille. Ei sisällä kloorattuja liuottimia

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE CHAINLUBE

Synteettinen voiteluaine kaikentyyppisille ketjuille ja vaijereille.

Erinomaiset vedensyrjäyttämis- ja kiinnipysymisominaisuudet. Erityisesti moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin, karting-autoihin, työkoneisiin. Suojaa lialta, pölyltä, ruosteelta ja korroosiolta. Vähentää kitkaa ja kulumista sekä vaimentaa ketjujen mekaanista ääntä. Turvallinen o-renkaille. Pidentää ketjujen ja vaijereiden käyttöikää.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE CLEAN TRONIC

Sähköjärjestelmien yleispuhdistaja

Puhdistaa ja suojaa sähkölaitteita hapettumilta ja korroosiolta. Tunkeutuu ja suojaa.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE COPPER SPRAY

Kuparispray suojaa kierteet ja liitokset.

Kuparinen, kiinnileikkautumista estävä yhdiste. Suojaa korroosiolta ja syöpymiseltä. Tiivistää kierteet. Kestää korkeita lämpötiloja. Helpottaa mutterien, pulttien, tappien, osien irrotusta ja asennusta. Lämmönkesto -30°C – +1200°C.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE EGR AND TURBO CLEANER

EGR –venttiilien ja turboahtimien puhdistusaine

Puhdistaa nopeasti hartsi-, lakka-, hiili- ja nokijäämät. EGR = pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä. Epäpuhtaudet aiheuttavat toimintahäiriöitä EGR -venttiileissä ja turboahtimissa, likaantuneet EGR -venttiilit lisäävät pakokaasupäästöjä ja likaantunut turboahdin vähentää tehoja ja lyhentää turbon käyttöikää. Ei jätä kalvoa. Palauttaa moottorin suorituskyvyn.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE HIGH PRESSURE LUBE+PTFE

Tunkeutuva korkeapainevoiteluaine vaativiin voitelukohteisiin.

Muodostaa sitkeän, kiinnipysyvän, läpinäkyvän voitelukalvon. Suojaa pintoja korkeassa paineessa, kuumuudessa, tärinässä ja äkillisessä rasituksessa, sisältää PTFE:tä. Suojaa metallin korroosiolta, kestää vettä, suolaa, emäksiä ja happoja. Käyttökohteita mm. ketjut, hammaspyörät, nivelet, kaapelit, saranat. Ei sisällä silikonia. Lämmönkesto -50°C- +250°C

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE GLASS CLEANER

Lasinpesuspray muodostaa vaahdon, joka puhdistaa tehokkaasti kaikki lasipinnat.

Puhdistaa nopeasti lasi-, peili-, kromi- ja muovipinnat. Poistaa lian, kuran, tahrat, hyönteisten ja lintujen jätökset. Sisältää valikoituja pesu- ja puhdistusaineita sekä liuottimia. Tehoaa sekä vesi- että rasvaliukoiseen likaan. Vaahtoava koostumus pysyy paikallaan. Ei jätä tahroja alhaisissakaan lämpötiloissa.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE PENETRATING OIL

Tunkeutuva irrotusöljy.

Irrotusöljy tunkeutuu ruoteisiin ja syöpyneisiin osiin ja kierteisiin, voitelee ja irrottaa. Tunkeutuu tehokkaasti ruosteen ja korroosion läpi koloihin ja huokosiin. Voitelee, sisältää MoS2-voiteluainetta, joka toimii pienillä kuulalaakereilla varustetun ohuen kalvon tavoin. Pitkään kestävä voiteluteho. Poistaa kitinän ja natinan. Irrottaa mm. pultit, mutterit, ruuviliitokset, muut kiinnittimet ja ruostuneet osat.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE PROSHINE WAX

Helppokäyttöinen pikavaha.

Korkealaatuinen pikavaha, jossa mukana luonnonvahoja. Antaa kauniin kiillon maalatuille pinnoille helposti ja vaivattomasti.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE SILICONE SPRAY

Silikonispray on kevyt voiteluaine, joka voitelee ja suojaa vedeltä.

Muodostaa ohuen, tahraamattoman, vettä hylkivän voitelukalvon metalli-, muovi-, puu- ja kumipinnoille. Voitelee, tiivistää vedeltä, estää jäätymisen. Lopettaa natinan. Estää lian kiinnitarttumisen. Käyttökohteita mm. kumitiivisteet, letkuliitokset, liukukiskot.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE ENGINE CLEANER

Monikäyttöinen rasvanpoistoaine.

Puhdistaa nopeasti mm. moottorit, moottorin osat, ruohonleikkurit. Tunkeutuu rasvaan, öljyyn ja likaan. Tehokas koostumus liuottimia, puhdistusaineita ja emulgointiaineita. Ei sisällä kloorattuja liuottimia, ei vahingoita maalaamatonta tai maalattua betonialustaa.

Pakkauskoko:
500ML

Jarrunesteet

VALVOLINE BRAKEFLUID DOT 3

Glykolieetteripohjainen DOT 3 jarruneste hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Yhteensopiva kaikkien jarrujärjestelmän materiaalien kanssa. Sopii henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen jarrujärjestelmiin kun vaatimuksena DOT 3. Jarrunesteet suositellaan vaihdettavaksi kerran kahdessa vuodessa tai 40 000 kilometrin välein. Ei saa sekoittaa silikoni tai silikaattipohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE BRAKE & CLUTCH FLUID DOT 4

Glykolieetteripohjainen DOT 4 jarruneste hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Glykolieetteripohjainen DOT 4 jarruneste hydarulisiin jarrujärjestelmiin. Korkea kuivakiuhumispiste 265°C. Yhteensopiva kaikkien jarrujarjestelmän materaalien kanssa.Sopii henkilö-,paketti ja kuorma-autojen jarrujärjestelmiin, joissa vaatimuksena on DOT 4. Ei saa sekoittaa silikoni-silikaattipohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
500ML, 5L

VALVOLINE BRAKEFLUID DOT 5.1

Glykolieetteri/boraattiesteripohjainen, suorituskykyinen, synteettinen DOT 5.1 jarruneste erityisesti hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Glykolieetteri/boraattiesteripohjainen, suorituskykyinen, synteettinen DOT 5.1 jarruneste erityisesti hydraulisiin jarrujärjestelmiin. Kehitetty henkilö- ja kuorma-autoihin ja muihin ajoneuvoihin ankariin olosuhteisiin kuten kilpa-ajoon kun edellytetään DOT 5.1 jarrunestettä. Jarrunesteet suositellaan vaihdettavaksi kerran kahdessa vuodessa tai 40 000 kilometrin välein. Ei saa sekoittaa silikoni- tai silikaattiesteripohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
1L

Lisäaineet

VALVOLINE OIL STOP LEAK

Moottoriöljyvuotoja vähentävä lisäaine.

Moottoriöljyvuotoja vähentävä lisäaine. Lisätään moottoriöljyn sekaan. Palauttaa tiivisteiden joustavuuden ja alkuperäisen koon. Nostaa moottoriöljyn viskositeetti-indeksiä. Sopii kaikille moottoriöljyille. Pullollinen (300ml) lisätään moottoriöljyn sekaan ja sekoittumisen varmistamiseksi annetaan käydä tyhjäkäynnillä 10 min.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE PETROL SYSTEM PROTECTOR

Polttoainesuuttimien puhdistusaine.

Valvoline polttoainejärjestelmän huoltokemikaalit ovat erinomainen valinta moottorin suorituskyvyn ja tehokkuuden maksimointiin. Helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut puhtaaseen moottoriin, maksimaaliseen polttoainetaloudellisuuteen ja ylivoimaiseen suojaan.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE DIESEL SYSTEM CLEANER

Dieselpolttoainejärjestelmän puhdistusaine.

Diesel System Cleaner tiiviste sisältää lisäaineita polttoainejärjestelmän tehokkaaseen puhdistukseen ja suojaukseen. Poistaa palojäämiä ja puhdistaa perusteellisesti tärkeät polttoainejärjestelmän osat sekä palauttaa moottorintehon, parantaa polttoainetaloudellisuutta, vähentää päästöjä ja maksimoi moottorin käyttöiän. Nämä tuotteet eivät sisällä alkoholia, niitä on turvallista käyttää hiukkassuodattimien kanssa eivätkä ne vahingoita happisensoreita.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE ENGINE OIL TREATMENT

Moottoriöljyn lisäaine.

Moottoriöljyn lisäaine joka nostaa moottoriöljyn viskositeetti-indeksiä ja vähentää kitkaa. Vähentää savutusta, ohivirtausta ja öljynkulutusta. Parantaa puristuspaineita. Sisältää korkeapainelisäaineistuksen, joka suojaa moottoria kulumiselta. Hyvän sekoittumisen varmistamiseksi Engine Oil Treatment lisätään lämpimän moottoriöljyn sekaan moottorin käydessä tyhjäkäynnillä. Pullollinen (300ml) lisätään moottoriöljyn sekaan, varmistaen kuitenkin ettei maksimipinta ylity.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE COOLING SYSTEM CLEANER

Puhdistaa jäähdytysjärjestelmän.

Moottorin jäähdytysjärjestelmän tulee siirtää moottorissa syntyvää lämpöä pois luotettavasti ja tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Cooling System Cleaner jäähdytysjärjestelmän puhdistusaine tiiviste auttaa ylläpitämään jäähdytyksen tehokkuutta poistamalla saostumat, jotka eivät ainoastaan heikennä lämmönsiirtoa vaan aiheuttavat myös korroosiota.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE COOLING SYSTEM STOP LEAK

Pysäyttää jäähdytysjärjestelmän vuodot nopeasti.

Valvoline polttoainejärjestelmän huoltokemikaalit ovat erinomainen valinta moottorin suorituskyvyn ja tehokkuuden maksimointiin. Helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut puhtaaseen moottoriin, maksimaaliseen polttoainetaloudellisuuteen ja ylivoimaiseen suojaan.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE ENGINE OIL SYSTEM CLEANER

Moottorin sisäpuhdistus öljynvaihdon yhteydessä.

Valvoline moottorin huoltokemikaalit ovat erinomainen valinta moottorin suorituskyvyn ja tehokkuuden maksimointiin. Helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut puhtaaseen moottoriin, maksimaaliseen polttoainetaloudellisuuteen ja ylivoimaiseen suojaan.

Pakkauskoko:
300ML

VALVOLINE VPS HD DIESEL SYSTEM COMPLETE

Dieseljärjestelmän puhdistusaine.

VPS HD Diesel System Complete puhdistaa raskaan kaluston polttoainejärjestelmän ja palauttaa alkuperäisen tehon ja suorituskyvyn. Se auttaa poistamaan kondensoituneen veden polttoainejärjestelmästä parantaen käynnistyvyyttä kylmissä olosuhteissa. VPS HD Diesel System Complete suojaa polttoainejärjestelmän ruosteelta ja korroosiolta ja sen kemiallinen koostumus stabiloi polttoaineen, parantaa polttoaineen säilyvyyttä ja ehkäisee bakteerien muodostusta. Ammattikäyttöön.

Pakkauskoko:
500ML, 203l