Spray tuotteet

VALVOLINE BRAKE CLEANER

Jarrupuhdiste, joka poistaa jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn välittömästi.

Puhdistaa turvallisesti mutta tehokkaasti jarruosat, kytkimen kitkapinnat, sähköliittimet, laturit, akut, puolat, ovisaranat yms. Poistaa välittömästi jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE MULTI SPRAY

Yleisvoiteluaine voiteluun, irrotukseen, kosteudenpoistoon ja suojaukseen.

Sisältää nopeatehoisia vettä syrjäyttäviä lisäaineita ja syvävaikutteisia liuottimia. Muodostaa ohuen, läpinäkyvän suojakalvon. Irrottaa syöpyneet liitokset, tunkeutuu halkeamiin, kierteisiin. Suojaa metalliosat ruosteelta ja korroosiolta. Lukemattomiin käyttökohteisiin ompelukoneista kalastusvälineisiin, työkaluista kelloihin, sytytystulpista lukkoihin.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE WHITE GREASE

Vettä ja kuumuutta kestävä voiteluaine.

Valkoinen rasva tunkeutuu pieniin koloihin ja muodostaa paikallaan pysyvän voitelukalvon. Ei tipu, kovetu eikä tahraa. Ehkäisee ruostetta ja korroosiota. Pitkään kestävä voiteluteho. Sopii kaikkien metallipintojen väliseen voiteluun mm. pulttien, ketjujen, saranoiden ja muiden liikkuvien ja liukuvien osien voiteluun.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE CARB. CLEANER

Kaasutinpuhdiste, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet,karsta- ja lakkakerrostumat.

Puhdistaa kaasuttimet, rikastimet, PCV-venttiilit ja kaasuvivustot. Poistaa lakka-, liete- ja hartsikertymät. Turvallinen katalysaattoreille, happiantureille ja elektroniikkasäätöisille kaasuttimille. Ei sisällä kloorattuja liuottimia

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE WHITE SYNTHETIC CHAINLUBE

Valkoinen, synteettinen ketjuspray.

Synteettinen, väriltään valkoinen voiteluaine kaikentyyppisille ketjuille. Erinomaiset tunkeutuvuus- ja kiinnipysymisominaisuudet. Moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin jne. Sopii erityisen hyvin katuajoon. Turvallinen o- ja x-renkaille. Erinomainen kulumissuoja. Pidentää ketjujen ja hammaspyörien käyttöikää. Käyttövinkki: suihkuta ketjurasvaa aina ajon jälkeen lämpimiin ketjuihin, se pysyy ja tunkeutuu paremmin.

Pakkauskoko:
100ML, 400ML

VALVOLINE CLEAN TRONIC

Sähköjärjestelmien yleispuhdistaja

Puhdistaa ja suojaa sähkölaitteita hapettumilta ja korroosiolta. Tunkeutuu ja suojaa.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE CHAINLUBE

Synteettinen voiteluaine kaikentyyppisille ketjuille ja vaijereille.

Erinomaiset vedensyrjäyttämis- ja kiinnipysymisominaisuudet. Erityisesti moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin, karting-autoihin, työkoneisiin. Suojaa lialta, pölyltä, ruosteelta ja korroosiolta. Vähentää kitkaa ja kulumista sekä vaimentaa ketjujen mekaanista ääntä. Turvallinen o-renkaille. Pidentää ketjujen ja vaijereiden käyttöikää.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE ZINC SPRAY

Sinkki-kylmägalvanointiaine

Sinkkipinnoite suojaa hitsatut saumat, teräsrakenteet, sinkityt osat. Muodostaa joustavan, itsestään korjaantuvan suojapinnan. Ehkäisee raudan ja teräksen korroosiota. Kuivuu nopeasti. Toimii useimpien maalausjärjestelmien pohjamaalina. Sopii käytettäväksi mm. hitsaussaumoihin, putkistoihin, teräsrakenteisiin, sinkittyjen osien korjaukseen.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE EGR AND TURBO CLEANER

EGR –venttiilien ja turboahtimien puhdistusaine

Puhdistaa nopeasti hartsi-, lakka-, hiili- ja nokijäämät. EGR = pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä. Epäpuhtaudet aiheuttavat toimintahäiriöitä EGR -venttiileissä ja turboahtimissa, likaantuneet EGR -venttiilit lisäävät pakokaasupäästöjä ja likaantunut turboahdin vähentää tehoja ja lyhentää turbon käyttöikää. Ei jätä kalvoa. Palauttaa moottorin suorituskyvyn.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE PROSHINE WAX

Helppokäyttöinen pikavaha.

Korkealaatuinen pikavaha, jossa mukana luonnonvahoja. Antaa kauniin kiillon maalatuille pinnoille helposti ja vaivattomasti.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE SILICONE SPRAY

Silikonispray on kevyt voiteluaine, joka voitelee ja suojaa vedeltä.

Muodostaa ohuen, tahraamattoman, vettä hylkivän voitelukalvon metalli-, muovi-, puu- ja kumipinnoille. Voitelee, tiivistää vedeltä, estää jäätymisen. Lopettaa natinan. Estää lian kiinnitarttumisen. Käyttökohteita mm. kumitiivisteet, letkuliitokset, liukukiskot.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE PENETRATING OIL

Tunkeutuva irrotusöljy.

Irrotusöljy tunkeutuu ruoteisiin ja syöpyneisiin osiin ja kierteisiin, voitelee ja irrottaa. Tunkeutuu tehokkaasti ruosteen ja korroosion läpi koloihin ja huokosiin. Voitelee, sisältää MoS2-voiteluainetta, joka toimii pienillä kuulalaakereilla varustetun ohuen kalvon tavoin. Pitkään kestävä voiteluteho. Poistaa kitinän ja natinan. Irrottaa mm. pultit, mutterit, ruuviliitokset, muut kiinnittimet ja ruostuneet osat.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE HIGH PRESSURE LUBE+PTFE

Tunkeutuva korkeapainevoiteluaine vaativiin voitelukohteisiin.

Muodostaa sitkeän, kiinnipysyvän, läpinäkyvän voitelukalvon. Suojaa pintoja korkeassa paineessa, kuumuudessa, tärinässä ja äkillisessä rasituksessa, sisältää PTFE:tä. Suojaa metallin korroosiolta, kestää vettä, suolaa, emäksiä ja happoja. Käyttökohteita mm. ketjut, hammaspyörät, nivelet, kaapelit, saranat. Ei sisällä silikonia. Lämmönkesto -50°C- +250°C

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE GLASS CLEANER

Lasinpesuspray muodostaa vaahdon, joka puhdistaa tehokkaasti kaikki lasipinnat.

Puhdistaa nopeasti lasi-, peili-, kromi- ja muovipinnat. Poistaa lian, kuran, tahrat, hyönteisten ja lintujen jätökset. Sisältää valikoituja pesu- ja puhdistusaineita sekä liuottimia. Tehoaa sekä vesi- että rasvaliukoiseen likaan. Vaahtoava koostumus pysyy paikallaan. Ei jätä tahroja alhaisissakaan lämpötiloissa.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE COPPER SPRAY

Kuparispray suojaa kierteet ja liitokset.

Kuparinen, kiinnileikkautumista estävä yhdiste. Suojaa korroosiolta ja syöpymiseltä. Tiivistää kierteet. Kestää korkeita lämpötiloja. Helpottaa mutterien, pulttien, tappien, osien irrotusta ja asennusta. Lämmönkesto -30°C – +1200°C.

Pakkauskoko:
400ML

VALVOLINE ENGINE CLEANER

Monikäyttöinen rasvanpoistoaine.

Puhdistaa nopeasti mm. moottorit, moottorin osat, ruohonleikkurit. Tunkeutuu rasvaan, öljyyn ja likaan. Tehokas koostumus liuottimia, puhdistusaineita ja emulgointiaineita. Ei sisällä kloorattuja liuottimia, ei vahingoita maalaamatonta tai maalattua betonialustaa.

Pakkauskoko:
500ML

Jarrunesteet

VALVOLINE BRAKEFLUID DOT 3

Glykolieetteripohjainen DOT 3 jarruneste hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Yhteensopiva kaikkien jarrujärjestelmän materiaalien kanssa. Sopii henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen jarrujärjestelmiin kun vaatimuksena DOT 3. Jarrunesteet suositellaan vaihdettavaksi kerran kahdessa vuodessa tai 40 000 kilometrin välein. Ei saa sekoittaa silikoni tai silikaattipohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE BRAKEFLUID DOT 4

Glykolieetteripohjainen DOT 4 jarruneste hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Yhteensopiva kaikkien jarrujärjestelmän materiaalien kanssa. Sopii henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen jarrujärjestelmiin kun vaatimuksena DOT 4. Jarrunesteet suositellaan vaihdettavaksi kerran kahdessa vuodessa tai 40 000 kilometrin välein. Ei saa sekoittaa silikoni tai silikaattipohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE BRAKEFLUID DOT 5.1

Glykolieetteri/boraattiesteripohjainen, suorituskykyinen, synteettinen DOT 5.1 jarruneste erityisesti hydraulisiin jarrujärjestelmiin.

Kehitetty henkilö- ja kuorma-autoihin ja muihin ajoneuvoihin ankariin olosuhteisiin kuten kilpa-ajoon kun edellytetään DOT 5.1 jarrunestettä. Yhteensopiva ABS ja ASR järjestelmien kanssa. Korkea kuivakiehumispiste (270°C). Yhteensopiva kaikkien jarrujärjestelmän materiaalien kanssa. Jarrunesteet suositellaan vaihdettavaksi kerran kahdessa vuodessa tai 40 000 kilometrin välein. Ei saa sekoittaa silikoni- tai silikaattiesteripohjaisten jarrunesteiden kanssa.

Pakkauskoko:
1L

Jäähdytinnesteet

VALVOLINE HD EXTENDED LIFE CONCENTRATE

Raskaan kaluston korkealaatuinen jäähdytinnestetiiviste pitkille vaihtoväleille.

Kuorma-, linja-autoihin, maansiirtokoneisiin ja teollisuusmoottoreihin. Suojaa jäähdytysjärjestelmän jäätymiseltä, korroosiolta ja ylikuumenemiselta vähintään 3 vuotta, 7000 tuntia tai 500.000 km. Soveltuu avoimiin ja suljettuihin jäähdytysjärjestelmiin. Suojaa kaikki metalli- ja alumiinipinnat syöpymiltä ja korroosiolta. Sekoituskelpoinen etyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden kanssa. Nitriitti- ja amiinivapaa, ei sisällä fosfaatteja. Väri: punainen.

Pakkauskoko:
208L

VALVOLINE MAXLIFE COOLANT AF CONCENTRATE

Erittäin suorituskykyinen, orgaaniseen happoteknologiaan perustuva, patentoitu jäähdytinnestetiiviste.

Ainutlaatuinen lisäaineistus takaa jäähdytysjärjestelmän erittäin pitkän käyttöiän ja jäähdytinnesteen pitkän vaihtovälin (jopa 7 vuotta tai 500 000 km). Suojaa kaikki jäähdytysjärjestelmän metallit, valurauta- ja alumiiniosat korroosiolta ja syöpymiltä ja pidentää tiivisteiden ja muoviosien käyttöikää. Ylivoimainen lämmönsiirtokyky maksimoi moottorin tehon. Sekoituskelpoinen lähes kaikkien jäähdytinnesteiden kanssa. Väri: punainen.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 20L, 60L, 208L

VALVOLINE SCREENWASHER ANTIFREEZE CONCENTRATE

Etanolipohjainen tuulilasinpesunestetiiviste.

Puhdistaa tuulilasin tehokkaasti mm. poistaa lian, maantiepölyn, suolan ja rasvan. Suojaa pesunestesäiliön jäätymiseltä. Mieto tuoksu. Sekoitetaan veden kanssa halutun pakkaskestävyyden aikaansaamiseksi. Laimentamattoman nesteen pakkaskestävyys -50°C.

Pakkauskoko:
1L, 208L

Lisäaineet

VALVOLINE DIESEL FUEL TREATMENT

Dieselpolttoaineen lisäaine.

Puhdistaa polttoainesuuttimet ja dieselpolttoainejärjestelmän. Voitelee suuttimet ja ruiskutuspumpun. Parantaa kylmäkäynnistystä ja ehkäisee korroosiota. Ehkäisee polttoaineen hyytymistä kylmässä, alentaa dieselpolttoaineen jähmepistettä 5°C kun purkillinen (350 ml) lisätään 50 litraan polttoainetta. Ei sisällä alkoholia

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE MAXLIFE GASOLINE SYSTEM CLEANER

Polttoainejärjestelmän puhdistusaine, joka puhdistaa koko polttoainejärjestelmän, kaasuttimet, polttoainesuuttimet, imuventtiilit, imukanavat, palotilan, pakoventtiilit.

Tehokas, viidennen sukupolven tekniikkaan perustuva konsentraatti, 3-7 kertaa tehokkaampi tiiviste vrt. perinteiset polttoainejärjestelmän puhdistusaineet. Palauttaa moottorin tehon ja suorituskyvyn. Vähentää pakokaasupäästöjä, helpottaa käynnistystä. Turvallinen katalysaattoreille ja happiantureille ei sisällä alkoholia. Purkillinen (350 ml) riittää 75 litraan polttoainetta, uusi käsittely 5000 km:n välein.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE ENGINE FLUSH

Moottorin puhdistusaine voitelujärjestelmän puhdistukseen.

Poistaa lietteen ja saostumat hellävaraisesti moottorin käydessä tyhjäkäynnillä. Parantaa öljyn kiertoa, puhdistaa venttiilinnostimia. Sopii bensiini- ja dieselmoottoreille. Lisätään moottoriöljyn sekaan, puhdistus kestää 5 minuuttia, jonka jälkeen suoritetaan öljynvaihto. Turvallinen tiivisteille ja o-renkaille, ei sisällä vahvoja liuottimia.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE ENGINE STOP LEAK

Moottoriöljyvuotoja vähentävä lisäaine.

Lisätään moottoriöljyn sekaan. Sisältää tiivisteitä elvyttävää lisäainetta. Palauttaa tiivisteiden joustavuuden ja alkuperäisen koon. Nostaa moottoriöljyn viskositeetti-indeksiä. Sopii kaikille moottoriöljyille. Pullollinen (500ml) lisätään moottoriöljyn sekaan ja sekoittumisen varmistamiseksi moottorin annetaan käydä tyhjäkäynnillä 10 min.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE FUEL INJECTOR AND CARBURATOR CLEANER

Polttoainesuuttimien puhdistusaine.

Puhdistaa suuttimet ja kaasutin-järjestelmän yhdellä käsittelyllä. Varmistaa polttoainetaloudellisuuden, poistaa käynnistysongelmia, nykimistä ja jälkikäyntiä. Turvallinen katalysaattoreille ja happi-antureille, ei sisällä vahvoja liuottimia. Purkillinen riittää 60 litraan polttoainetta. Uusi käsittely 3000 km:n välein.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE MAXLIFE DIESEL SYSTEM CLEANER

Dieselpolttoainejärjestelmän puhdistusaine.

Puhdistaa koko polttoainejärjestelmän, voitelee polttoainepumpun ja suuttimet. Vähentää polttoaineen kulutusta, nokipäästöjä ja ehkäisee syöpymistä. Poistaa lakka- ja hartsijäämät. Suojaa korroosiolta. Tehokas, viidennen sukupolven tekniikkaan perustuva konsentraatti, 3-7 kertaa tehokkaampi tiiviste vrt. perinteiset polttoaineen lisäaineet. Tuote ei sisällä voimakkaita liuottimia. Purkillinen (350ml) riittää 70 litraan polttoainetta.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE OIL TREATMENT

Moottoriöljyn lisäaine.

Nostaa moottoriöljyn viskositeetti-indeksiä, vähentää kitkaa. Vähentää savutusta, ohivirtausta, öljynkulutusta. Parantaa puristuspaineita. Sisältää korkeapainelisäaineistuksen, joka suojaa moottoria kulumiselta. Hyvän sekoittumisen varmistamiseksi Oil Treatment lisätään lämpimän moottoriöljyn sekaan moottorin käydessä tyhjäkäynnillä.

Pakkauskoko:
500ML

VALVOLINE RADIATOR FLUSH

Puhdistaa jäähdytysjärjestelmän.

Poistaa irtonaisen ruosteen ja saostumat, emulgoi öljyn ja lietteen. Ehkäisee happojen ja epäpuhtauksien kertymistä. Ylläpitää jäähdytysjärjestelmän tehokkuuden. Ei sisällä happoja. Voidaan käyttää kaikkien jäähdytinnesteiden kanssa. Käytetään jäähdytinnesteen vaihdon yhteydessä.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE RADIATOR STOP LEAK

Pysäyttää jäähdytysjärjestelmän vuodot nopeasti.

Sisältää luonnonkuituja, pinta-aktiivisia aineita ja korroosioinhibiittejä vuotojen tukkimiseksi pysyvästi. Ei tuki jäähdytysjärjestelmän pienimpiäkään kanavia. Sopii käytettäväksi veden ja kaikkien jäähdytinnesteiden kanssa. Ei sisällä metalleja. Lisätään jäähdytinnesteen sekaan.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE VPS ENGINE FLUSH

Moottorin sisäpuhdistus öljynvaihdon yhteydessä.

Parantaa öljyn kiertoa puhdistamalla öljykanavat. Poistaa lietteen ja saostumat moottorista ja öljypohjasta. Ammattikäyttöön.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE VPS HD DIESEL SYSTEM COMPLETE

Dieseljärjestelmän puhdistusaine.

VPS HD Diesel System Complete puhdistaa raskaan kaluston polttoainejärjestelmän ja palauttaa alkuperäisen tehon ja suorituskyvyn. Se auttaa poistamaan kondensoituneen veden polttoainejärjestelmästä parantaen käynnistyvyyttä kylmissä olosuhteissa. VPS HD Diesel System Complete suojaa polttoainejärjestelmän ruosteelta ja korroosiolta ja sen kemiallinen koostumus stabiloi polttoaineen, parantaa polttoaineen säilyvyyttä ja ehkäisee bakteerien muodostusta. Ammattikäyttöön.

Pakkauskoko:
500ML, 203l

VALVOLINE VPS RADIATOR FLUSH

Jäähdytysjärjestelmän puhdistus jäähdytinnesteen vaihdon yhteydessä.

Tehokas yhdistelmä voimakkaasti pinta-aktiivisia pesuaineita ja happoja neutraloivia aineita. Parantaa jäähdytysjärjestelmän tehokkuutta. Poistaa ruosteen ja kattilakiven. Puhdistusaine vain ammattikäyttöön autokorjaamoille.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE VPS SYNPOWER COMPLETE DIESEL FUEL SYSTEM CLEANER

Dieseljärjestelmän puhdistusaine.

Parantaa moottorin suorituskykyä. Voitelee polttoainepumpun ja suuttimet. Vähentää päästöjä ja parantaa kylmäkäynnistystä. Ammattikäyttöön.

Pakkauskoko:
350ML

VALVOLINE VPS SYNPOWER COMPLETE GASOLINE FUEL SYSTEM CLEANER

Polttoainejärjestelmän puhdistusaine.

Parantaa moottorin suorituskykyä. Vähentää päästöjä. Parantaa polttoainetaloutta. Ammattikäyttöön.

Pakkauskoko:
350ML

Muut

VALVOLINE AIRFILTER OIL

Moottoripyörän ilmansuodatinöljy.

Valmistettu korkealaatuisista perusöljyistä ja liuottimista. Estää pölyn ja epäpuhtauksien pääsyn kaasuttimeen ja palotilaan. Erinomainen tarttuvuus ja tunkeutumiskyky suodattimeen

Pakkauskoko:
1L

VALVOLINE AIRFILTER CLEANER

Moottoripyörän ilmansuodattimen puhdistusaine.

Sopii vaahtomuovi- ja metalliverkkosuodattimille. Irrottaa lian, epäpuhtaudet ja hiekan suodattimesta.

Pakkauskoko:
5L

VALVOLINE LHM PLUS

Voiteluaine Citro‘nin hydrauliikkajärjestelmiin, ohjaus- ja jarrutehostimiin.

Ehkäisee öljyvuodot elvyttämällä tiivisteet. Erinomaiset kulumisenesto- ja kitkaominaisuudet. Erinomainen juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja voitelukalvon kestävyys kuumassa. Pidentää paljon ajetun automaattivaihteiston käyttöikää. Erittäin laaja soveltuvuus.

Pakkauskoko:
1L

VALVOLINE SYNPOWER POWER STEERING FLUID

Täyssynteettinen, korkealaatuinen ohjaustehostinneste.

Henkilö- ja kuorma-autojen keskushydrauliikkajärjestelmiin, ohjaustehostimiin ja iskunvaimentimiin. Soveltuu raskaaseen käyttöön, korkeisiin ja hyvin alhaisiin lämpötiloihin. Suojaa ohjaustehostimen komponentit ja varmistaa suorituskyvyn. Ohjaustehostinnesteet suositellaan tarkastettavaksi vähintään kahden vuoden välein.

Pakkauskoko:
1M

VALVOLINE HANDCLEANER

Käsienpesuaine.

Erittäin tehokas, mutta samalla hellävarainen käsille, sillä tuote sisältää Aloe Veraa ja Jojobaöljyä. Poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti rasvan, tervan, musteen, liiman ja maalin. Sitrushedelmien tuoksuinen tuote.

Pakkauskoko:
4,5L

VALVOLINE COPPER COMPOUND

Kuparitahna suojaa kierteet ja liitokset.

Paineenkestävä, kiinnileikkautumista ehkäisevä kuparitahna. Valumaton, pitkäaikainen voitelu. Laaja käyttölämpötila-alue -30°C – +1200 °C. Käyttökohteet: ruuviliitokset, jarrumekanismit, laippatiivisteet, pakoputkistot.

Pakkauskoko:
1L