SYNPOWER – suorituskykyä tehokkaille moottoreille

Täyssynteettiset SynPower-moottoriöljyt on kehitetty henkilö- ja pakettiautojen uuden teknologian moottoreihin. Niiden kehityksessä on hyödynnetty viimeisintä lisäaineteknologiaa ja korkealaatuisia perusöljyjä haluttujen ominaisuuksien aikaansaamiseksi. SynPower-moottoriöljysarja sisältää autovalmistajien korkeimmat laatuvaatimukset ylittävät, uusimman päästöteknologian moottoreihin kehitetyt öljyt, polttoainetta säästävät matalakitkaiset öljyt sekä kulumisen kestävät, puhtaana pitävät ja kuumuutta kestävät täyssynteettiset moottoriöljyt normaaleille ja pidennetyille öljynvaihtoväleille.

Edut:

 • Alhainen kitka mahdollistaa maksimaalisen tehontuoton
 • Erinomainen suoja kylmäkäynnistyksessä ja korkeissa lämpötiloissa
 • Takaa erinomaisen moottorin puhtauden
 • Minimoi lietteen ja epäpuhtaudet
 • Erinomainen kulumissuoja pidennetyillä öljynvaihtoväleillä
 • Koostumus vähentää päästöjä ja edistää polttoainetaloutta
 • Ylittää johtavien autovalmistajien laatuvaatimukset

MAXLIFE – ensimmäinen moottoriöljy paljon ajetuille henkilö- ja pakettiautoille

MaxLife on ensimmäinen moottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti yli 100 000 km ajetuille autoille. Sen edistyksellinen Valvolinen kehittämä MultiLife TM lisäaineistus vähentää öljyvuotoja, saostumien ja lietteen muodostusta sekä kitkaa. Se palauttaa moottorin tiivisteiden elastisuuden ehkäisten öljyvuotoja. Kehittynyt kulumisenesto ja kitkaa alentava lisäaineistus pidentää moottorin käyttöikää. Hapettumisenestolisäaineistus ehkäisee viskositeetin nousua sekä epäpuhtauksien muodostusta. MaxLife-moottoriöljyillä on johtavan eurooppalaisen luokituslaitoksen TÜV Nordin hyväksyntä.

Edut:

 • Elvyttää moottorin tiivisteet vähentäen öljyvuotoja, öljykulutusta ja epäpuhtauksien muodostusta
 • Kitkaa alentava lisäaineistus takaa erinomaisen kulumissuojan
 • Erinomainen hapettumiskestävyys ehkäisee epäpuhtauksien muodostumisen ja pitää moottorin puhtaana
 • Suojaa moottoria kulumiselta ja pidentää sen käyttöikää

VR1 RACING – kilpamoottoriöljy ääriolosuhteisiin

Yli 120 vuoden kokemus kilpamoottoreista. Valvolinen kokemus kilpamoottoreiden voitelusta alkaa vuodesta 1895, jolloin Valvoline voiteli Charles Duryean auton moottorin ensimmäisessä autokilpailussa Yhdysvalloissa. Kokemus ja tietotaito vaativista voiteluolosuhteista ovat tämän päivän VR1 Racing-moottoriöljyn perusta. Se on kehitetty koviin kilpailuolosuhteisiin ralli- ja rata-autojen viritettyihin moottoreihin. Korkean viskositeetti-indeksin perusöljy ja tasapainotettu lisäaineistus takaavat erinomaiset voiteluominaisuudet kovassa paineessa ja kuormituksessa.

Edut:

 • Maksimaalinen suoja ja suorituskyky korkeissa käyttölämpötiloissa
 • Erinomaiset kitkaominaisuudet auttavat saavuttamaan maksimitehon
 • Korkea sinkki/fosfori (ZDDP) lisäaineistus takaa huippuluokan kulumissuojan ääriolosuhteissa
 • Erinomainen öljykalvon kestävyys
 • Kehittynyt vaahtoamisenestolisäaineistus suojaa moottoria voimakkaassa rasituksessa

ALL-CLIMATE – luotettavaa perusvoitelua

AllClimate on moottoriöljy henkilö- ja pakettiautojen bensiinimoottoreille sekä ahdetuille että ahtamattomille dieselmoottoreille. AllClimate-moottoriöljyt suojaavat ja voitelevat moottorin vaihtelevissa ajo-olosuhteissa. Ne soveltuvat hyvin käytettäväksi henkilö- ja pakettiautojen lisäksi mm. puutarhatyökoneisiin, moottoripyöriin ilman märkäkytkintä, veneiden sisämoottoreihin ja teollisuuslaitteisiin, kuten trukkeihin.

Edut:

 • Perinteinen moottoriöljy moniin eri voitelukohteisiin
 • Suojaa kulumiselta ja korroosiolta
 • Mineraalimoottoriöljyt erityisesti kesäkäyttöön ja vanhempaan kalustoon

Moottoriöljy

VALVOLINE SYNPOWER 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy.

Ylittää johtavien autonvalmistajien laatuvaatimukset, sopii mm. Opel ja Saab-autojen pidennetyille öljynvaihtoväleille. Erinomainen puhtaanapitokyky, ehkäisee lietteenmuodostusta. Säästää polttoainetta. Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet.

Pakkauskoko:
1L, 4, 208L

VALVOLINE SYNPOWER 5W-40

Täyssynteettinen moottoriöljy, joka voitelee tehokkaasti laajalla lämpötilaalueella.

Täyssynteettinen moottoriöljy, joka voitelee tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella. Ylittää johtavien autonvalmistajien laatuvaatimukset. Erinomainen puhtaanapitokyky, ehkäisee lietteenmuodostusta. Erinomainen hapettumisenkestävyys. Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet. API: SM/CF, ACEA: A3/B4, MB 229.5, 229.3, VW 502.00/505.00, Renault RN0700/RN0710, GM LL-B-025, Porsche A-40.

Pakkauskoko:
1, 4L, 4+1L, 5L, 20L, 60L, 208L, 1000L

VALVOLINE SYNPOWER DT C2 0W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy.

Matalakitkainen, polttoainetta säästävä synteettinen moottoriöljy erityisesti Fordin moottoreihin.

Pakkauskoko:
5L

VALVOLINE SYNPOWER ENV C1 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy

Täyssynteettinen moottoriöljy matalapäästöisiin moottoreihin. Alhainen SAPS -pitoisuus pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää. Pidennetyille öljynvaihtoväleille. Kehitetty moottoreihin, joissa on dieselhiukkassuodatin tai kolmitoimikatalysaattori.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 208L

VALVOLINE SYNPOWER FE 0W-20

Täyssynteettinen moottoriöljy

Sopii kaikille henkilöautoille ja pakettiautoille, jotka on varustettu bensiini, diesel tai nestekaasumoottoreilla, joissa suosituksena on 0W-20 moottoriöljy. Erityisesti suositellaan Volvo henkilöautoille, jotka ovat varustettu VEA (Volvo Engine Architecture) – Drive-E voimansiirrolla.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 20L, 208L

VALVOLINE SYNPOWER FE 0W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy, erityisesti uusiin Volvoihin.

Sopii myös henkilöautoille, joissa suosituksena on ACEA A1/B1 SAE 0W-20, kuten eräät Honda, Subaru ja Suzuki mallit. ( Tarkista huolellisesti käyttöohjekirjasta ennen käyttöä)

Pakkauskoko:
1L, 4L, 208L, 1000L

VALVOLINE SYNPOWER FE 5W-20

Täyssynteettinen moottoriöljy, erityisesti Fordeihin.

Valmistettu bensiini, diesel ja kaasumoottoreille joiden vaatimuksena on SAE 5W-20-ACEA A1/B1 luokitukset.

Pakkauskoko:
5L

VALVOLINE SYNPOWER FE 5W-30

Täyssynteettinen, polttoainetta säästävä moottoriöljy erityisesti Ford-moottoreihin.

Suositellaan erityisesti Fordin bensiinimoottoreille, joiden vaatimuksena on Ford WSS B luokitus -M2C948 ja se on taaksepäin yhteensopiva myös WSS-M2C913-B & C kuten myös WSS-M2C925-B luokituksellisien moottoriöljyjen kanssa.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 208L, 1000L

VALVOLINE SYNPOWER MST C3 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy matalapäästöisiin moottoreihin.

Alhainen SAPS -pitoisuus pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää. Pidennetyille öljynvaihtoväleille. Kehitetty moottoreihin, joissa on dieselhiukkassuodatin tai kolmitoimikatalysaattori.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 5L

VALVOLINE SYNPOWER XL-III C3 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy pidennetyille öljynvaihtoväleille

Täyssynteettinen moottoriöljy pidennetyille öljynvaihtoväleille. Uusimpiin Volkswagen-, Audi-, Skoda-, Seat- sekä BMW- ja MB- moottoreihin. Kehitetty moottoreihin, joissa on dieselhiukkassuodatin. Pidentää hiukkassuodattimen ja moottorin käyttöikää. Erinomainen kulumissuoja ja happettumiskestävyys. ACEA: A3/B4, C3, VW 504.00/507.00, 503.00, 503.01, 505.00, 506.00, 506.01, MB 229.51, 229.31, BMW LL-04.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 4+1L

VALVOLINE SYNPOWER MST C4 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy uusiin vähäpäästöisiin Euro V ja VI moottoreihin.

Erittäin alhainen SAPS -pitoisuus pidentää pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien käyttöikää. Henkilö- ja pakettiautoihin pidennetyille öljynvaihtoväleille, erityisesti Renault, Nissan, Suzuki moottoreihin kun autonvalmistaja edellyttää ACEA C4 luokan moottoriöljyä.

Pakkauskoko:
208L

VALVOLINE SYNPOWER ENV C1 5W-30

Täyssynteettinen, matalakitkainen moottoriöljy uusiin matalapäästöisiin ja polttoainetta säästäviin moottoreihin.

Erittäin alhainen SAPS -pitoisuus pidentää pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien käyttöikää, yhteensopiva dieselhiukkassuodattimien ja kolmitoimikatalysaattoreiden kanssa. Sopii erityisesti aivan uusiin Mazda, Mitsubishi ja Ford merkkisiin autoihin kun vaatimuksena on ACEA C1-luokan moottoriöljy.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 208L

VALVOLINE SYNPOWER ENV C2 5W-30

Täyssynteettinen, polttoainetta säästävä moottoriöljy pidennetyille öljynvaihtoväleille.

Kehitetty Euro IV- ja V- moottoreihin, joissa on dieselhiukkassuodatin tai kolmitoimi-katalysaattori. Erittäin alhainen sulfaattituhka-, fosfori- ja rikkipitoisuus. Voidaan käyttää uusimmissa Peugeot, Citro‘n, Honda- ja Toyota -malleissa, kun suosituksena on ACEA C2 -luokan moottoriöljy.

Pakkauskoko:
20L, 60L, 1000L

VALVOLINE SYNPOWER 10W-40

Synteettinen moottoriöljy.

Premium-laadun moottoriöljy. Suunniteltu käytettäväksi henkilö- ja pakettiautoissa, jotka on varustettu bensiini- tai diesel -moottoreilla. Täyttää kaikkien henkilö- ja pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen luokitusvaatimukset. Voidaan käyttää amerikkalaisissa, japanilaisissa ja eurooppalaisissa autoissa.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE SYNPOWER 0W-40

Täyssynteettinen moottoriöljy, joka voitelee tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella.

Ylittää johtavien autonvalmistajien laatuvaatimukset. Erinomainen puhtaanapitokyky, ehkäisee lietteenmuodostusta. Erinomaiset kylmäkäynnistysominaisuudet.

Pakkauskoko:
1L, 4L,

VALVOLINE MAXLIFE 10W-40

Synteettinen moottoriöljy paljon ajetuille autoille.

Ainutlaatuinen lisäaineistus elvyttää moottorin tiivisteet ja säilyttää niiden elastisuuden. Vähentää öljynkulutusta. Puhtaanapitävät lisäaineet vähentävät saostumien muodostusta säilyttäen moottorin maksimaalisen suorituskyvyn. Pidentää moottorin käyttöikää.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 4+1L, 5L, 20L, 60L, 208L,

VALVOLINE MAXLIFE 5W-30

Synteettinen moottoriöljy paljon ajetuille autoille.

Ainutlaatuinen lisäaineistus elvyttää moottorin tiivisteet ja säilyttää niiden elastisuuden. Vähentää öljynkulutusta. Puhtaanapitävät lisäaineet vähentävät saostumien muodostusta säilyttäen moottorin maksimaalisen suorituskyvyn. Pidentää moottorin käyttöikää.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE MAXLIFE 5W-40

Täyssynteettinen moottoriöljy paljon ajetuille autoille.

Parempi kylmäkäynnistyssuoja. Ainutlaatuinen lisäaineistus elvyttää moottorin tiivisteet ja säilyttää niiden elastisuuden. Vähentää öljynkulutusta.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 208L

VALVOLINE MAXLIFE DIESEL 10W-40

Synteettinen moottoriöljy paljon ajetuille dieselmoottoreille

Vähentää öljynkulutusta. Suojaa moottoria kulumiselta. Erinomainen puhtaanapitokyky. Edistyksellinen lisäaineistus.

Pakkauskoko:
5L

VALVOLINE MAXLIFE C3 5W-30

Täyssynteettinen moottoriöljy paljon ajetuille autoille.

Ainutlaatuinen lisäaineistus elvyttää moottorin tiivisteet ja säilyttää niiden elastisuuden. Vähentää öljynkulutusta. Puhtaanapitävät lisäaineet vähentävät saostumien muodostusta säilyttäen moottorin maksimaalisen suorituskyvyn. Pidentää moottorin käyttöikää.

Pakkauskoko:
1, 4L

VALVOLINE ALL CLIMATE 5W40

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Korkealaatuinen, täyssynteettinen moottoriöljy. Kehitetty ympärivuotiseen käyttöön. Testattu ja luotettu teknologia henkilö- ja pakettiautojen ahdetuille sekä ahtamattomattomille bensiini-, diesel- ja nestekaasu-moottoreille.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE ALL CLIMATE 5W40 DIESEL C3

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Korkealaatuinen täyssynteettinen moottoriöljy. Kehitetty ympärivuotiseen käyttöön. Hyvää ja luotettavaa öljyteknologiaa monenlaisiin moottoreihin. Erityisen sopiva turboahdettuihin dieselmoottoreihin. Sopii myös hiukkassuodattimilla varustettuihin autoihin.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE ALL CLIMATE EXTRA 10W40

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Korkealaatuinen, täyssynteettinen moottoriöljy. Kehitetty ympärivuotiseen käyttöön. Testattu ja luotettu teknologia henkilö- ja pakettiautojen ahdetuille sekä ahtamattomattomille bensiini-, diesel- ja nestekaasu-moottoreille.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 60L, 208L

VALVOLINE ALL CLIMATE 5W30

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Korkealaatuinen, täyssynteettinen moottoriöljy. Kehitetty ympärivuotiseen käyttöön. Testattu ja luotettu teknologia henkilö- ja pakettiautojen ahdetuille sekä ahtamattomattomille bensiini-, diesel- ja nestekaasu-moottoreille.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE ALL CLIMATE 15W40

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Perinteinen mineraalimoottoriöljy, joka on kehitetty suojaamaan henkilö- ja pakettiautojen ahdetut ja ahtamattomat bensiini-, diesel- ja nestekaasu-moottorit.

Pakkauskoko:
5L, 208L

VALVOLINE ALL CLIMATE 20W50

All Climate moottoriöljy pitää moottorin puhtaana vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Perinteinen mineraalimoottoriöljy, joka on kehitetty suojaamaan henkilö- ja pakettiautojen ahdetut ja ahtamattomat bensiini-, diesel- ja nestekaasu-moottorit.

Pakkauskoko:
5L, 208L

VALVOLINE VR1 RACING 20W-50

Mineraalipohjainen kilpamoottoriöljy.

Erinomainen hapettumiskestävyys. Täydellinen suoja korkeissa lämpötiloissa. Pitää moottorin puhtaana. Erinomainen öljykalvon leikkauskestävyys. Käyttöesimerkki: Kilpamoottoreihin, joissa öljyn tulee kestää äkillistä lyhytaikaista voimaa, mm. nykyaikaiset ralliautot, bensiinikäyttöiset kiihdytysautot.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 208L

VALVOLINE VR1 RACING 10W-60

Synteettinen kilpamoottoriöljy.

Erinomainen hapettumiskestävyys. Täydellinen suoja korkeissa lämpötiloissa. Pitää moottorin puhtaana. Erinomainen öljykalvon leikkauskestävyys. Käyttöesimerkki: Kilpamoottoreihin, joissa öljyn tulee kestää äkillistä lyhytaikaista voimaa, mm. nykyaikaiset ralliautot, bensiinikäyttöiset kiihdytysautot.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 208L

VALVOLINE VR1 RACING 5W-50

Täyssynteettinen kilpamoottoriöljy.

Erinomainen hapettumiskestävyys. Täydellinen suoja korkeissa lämpötiloissa. Pitää moottorin puhtaana. Erinomainen öljykalvon leikkauskestävyys. Käyttöesimerkki: Kilpamoottoreihin, joissa öljyn tulee kestää äkillistä lyhytaikaista voimaa, mm. nykyaikaiset ralliautot, bensiinikäyttöiset kiihdytysautot.

Pakkauskoko:
1L, 4L, 208L

Vaihteistoöljyt/Automaatti

VALVOLINE ATF

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Erinomaiset, pitkään kestävät kulumisenesto- ja kitkaominaisuudet. Erittäin laaja soveltuvuus. Erinomaiset kylmäominaisuudet.

Pakkauskoko:
1L, 5L, 20L, 60L, 208L

VALVOLINE ATF DEXTRON/MERCURY

Synteettinen automaattivaihteistoöljy.

Valvoline ATF Dex/Merc on automaattivaihteiston öljy, joka on sekoitettu synteettisellä teknologialla henkilöautoja varten. Suunniteltu voitelemaan moderneja vaihdelaatikoita kovissakin lämpötiloissa

Pakkauskoko:
1L, 20L, 208L

VALVOLINE CVT 1L

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Täyssynteettinen CVT vaihteistoöljy portaattomiin automaattivaihteistoihin. Öljy sopii kiilahihna ja ketjutoimisiin CVT vaihteistoihin.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE DCT 1L

Synteettinen automaattivaihteistoöljy.

Valvoline DCT on erityisesti suunniteltu käytettäväksi DSG vaihteistoissa Volkswagen henkilö-ja pakettiautoissa. Se sopii myös tiettyihin Audi, Skoda, Seat, Lamborghini ja Nissan malleihin, jotka on varustettu VW DSG vaihteistoilla.

Pakkauskoko:
1L, 5L

VALVOLINE ATF PRO 236.14

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Valvoline ATF PRO 236.14 on automaattivaihteistoöljy, jota suositellaan MB NAG-2 -vaihteistoille. Se antaa ylivoimaisen suojan korkeita lämpötiloja vastaan. Mercedes Benz OEM-hyväksyntä 236.14.

Pakkauskoko:
1L, 20L

VALVOLINE ATF PRO 236.15

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Tämä premium-luokkainen täyssynteettinen huippulaadukas automaattivaihteistoöljy on erityisesti suunniteltu optimoimaan viimeisimpien Mercedes-Benz 7-G Tronic Plus (NAG II +) automaattivaihteistojen toimivuuden. Valvoline ATF Pro antaa ylivoimaisen suojan vaihdelaatikolle ja voitelee sitä kaikissa sääolosuhteissa. Öljyn korkealuokkainen viskositeetti auttaa säästämään polttoainetta. Valvoline ATF Pro 236.15 parantaa viimeisimpien 7-G Tronic Plus vaihteistojen toimivuutta

Pakkauskoko:
1L, 20L

VALVOLINE ATF PRO 4+ 1L

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Tämä premium-luokkainen täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy, joka on luokiteltu Chyrsler 4+ -luokituksella. Valvoline ATF Pro antaa ylivoimaisen suojan vaihdelaatikolle ja voitelee sitä kaikissa sääolosuhteissa.

Pakkauskoko:
1L

Vaihteistoöljyt/Manuaali

VALVOLINE AXLE OIL 75W-90

Synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy.

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy käytettäväksi kaikissa vaihteistoissa ja vetopyörästöissä, jossa vaaditaan luokitusta API GL-5. Antaa erinomaisen suojan kaikissa sääolosuhteissa. Suojaa ruosteelta ja kulumiselta.

Pakkauskoko:
1L, 20L

VALVOLINE AXLE OIL 75W-90 LS

Synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy.

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy käytettäväksi kaikissa vaihteistoissa ja vetopyörästöissä, jossa vaaditaan luokitusta API GL-5. Antaa erinomaisen suojan kaikissa sääolosuhteissa. Suojaa ruosteelta ja kulumiselta.

Pakkauskoko:
1L, 20L

VALVOLINE GEAR OIL 75W80

Synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy.

Vaihteisto-ja vetopyörästö-öljy käytettäväksi kaikissa vaihteistoissa ja vetopyörästöissä jossa vaaditaan luokitusta API GL-5. Antaa erinomaisen suojan kaikissa sääolosuhteissa. Suojaa ruosteelta ja kulumiselta.

Pakkauskoko:
1L, 20L, 208L

VALVOLINE GEAR OIL 75W-80 RPC

Täyssynteettinen automaattivaihteistoöljy.

Täyssynteettinen CVT-vaihteistoöljy portaattomiin automaattivaihteistoihin. Öljy sopii kiilahihna ja ketjutoimisiin CVT-vaihteistoihin.

Pakkauskoko:
1L, 20L

VALVOLINE GEAR OIL 75W90

Täyssynteettinen vaihteistoöljy

Maksimoi laadukkaan vaihtamisen. Erittäin hyvä juoksevuus kylmissä olosuhteissa ja tekee vaihtamisen pehmeämmäksi jopa kylmissä olosuhteissa. Erinomainen synkronointitoimivuus antaa vaihteistolle pidemmän toimivuuden ja vaihtamisen mukavuuden.

Pakkauskoko:
1L, 20L, 208L